Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Новият кандидат министър-председател Пламен Николов обясни с кои партии

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Новият кандидат министър-председател Пламен Николов обясни с кои партии
Коментари Харесай

Новият кандидат-премиер: Намираме общи точки с други политически сили като Изправи се.БГ, ДБ и БСП

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Новият претендент министър-председател Пламен Николов изясни с кои партии Има Такъв Народ има разговор и с кои не:

" На експертно равнище намираме общи точки с други политически сили като  " Изправи се ", " Демократична България "  и Българска социалистическа партия. Ще използван своите политики по метода, по който би трябвало. Предпочитаме да управляваме сами. Това е кабинет на малцинство. Ще се стремим да създадем по този начин, че правителството да бъде излъчено, а по какъв начин - е механически въпрос, също експертен.

Нямаме ангажименти с Движение за права и свободи. Не бих споделил, че има напррежение, тъй като имахме положителни експертни срещи през миналата седмица. С президента нямаме пукнатини. Решенията ще взимам не персонално аз, подобен опит към този момент имахме. При нас всички решения се взимат в либерален принцип. Ще се вземат решения с партията и парламентарната група. 

Ще управляваме с всички. Вероятно има събития, които заслужават изчагъртване, само че това няма да е тактика и ще търсим консенсус. За " Мариците " ще би трябвало създадем способен диалог със заинтригуваните страни. Това е мъчно решение. Ние няма да подвигаме налози, имаме структурирана финансова система и желаеме да бъде съчетана с последователност. "  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР